Click here to edit title

      Δημήτρης Αλεξανδρής
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΥΓΕΙΑ


''Η ασθένεια είναι ο πιο πειστικός γιατρός. Στην καλοσύνη και στη σοφία δίνουμε μόνο υποσχέσεις.. Στον πόνο υπακούμε.''


(Marcel Proust, 1871-1922, Γάλλος συγγραφέας)Το θέμα της παροχής υπηρεσιών στον τομέα της υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά εξαιρετικά δαπανηρός στην σημερινή εποχή.

Ο ρόλος μου ως προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος είναι να φροντίσω από εδώ και πέρα έτσι ώστε η οικογένεια σας και εσείς να διατηρήσετε τις επιλογές και την αξιοπρέπειά σας σε περίπτωση που χρειαστείτε να νοσηλευτείτε.

 
Αυτές οι διαδρομές όταν έρχονται έχουν τρομερό συναισθηματικό πόνο πέραν του σωματικού.

Γιατί θα πρέπει να επιφέρουν και οικονομική καταστροφή;Γιατί να ασφαλιστώ στην Εθνική για την Υγεία μου;


Η ραγδαία πρόοδος της ιατρικής και της τεχνολογίας προσφέρει ανεξάντλητες νέες ευκαιρίες ζωής και ποιότητας ζωής. Δυστηχως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν είναι σε θέση να καλύψει σοβαρά περιστατικά αλλά πολλές φορές και τα ευκολότερα!

Επειδή λοιπόν με θέματα υγείας για μας και το παιδί μας δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη σας παρουσιάζω ενα πρόγραμμα Υγείας ΕΘΝΙΚΗΣ που πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει σην Ελληνική Αγορά! ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ


Μέσω της διαρκούς αξιολόγησης και έρευνας των αναγκών
και των συνθηκών της αγοράς η Εθνική Ασφαλιστική κατέχοντας ηγετική θέση, προχωράει στη συνεχή ανανέωση και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της και προσφέρει μια σειρά από καλύψεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε λογικές τιμές.


Τα προγράμματα:


Προνομιακή Προστασία   


Βασική Προστασία   


Απόλυτη Προστασία 

   
Ολοκληρωμένη Προστασία 

      
Πλεονεκτικό

     

  

αποτελούν ένα δείγμα της ευρείας γκάμας επιλογών που προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική και όλα παρέχουν:Πραγματική Ισόβια Κάλυψη των δαπανών υγείας για τους ασφαλισμένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 • Οικογενειακές Εκπτώσεις από 20% για τη/τον σύζυγο έως και δωρεάν για το 4ο παιδί και πάνω, μειώνοντας το συνολικό κόστος της ασφάλισης όλων των μελών της οικογένειας
 • 24ωρη εξυπηρέτηση 365 ημέρες τον χρόνο μέσω τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης (210 9099000), που παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης για τον τρόπο χρήσης της κάλυψης, Ιατρικές συμβουλές, προγραμματισμό ραντεβού στο Ιατρείο ή αποστολή ιατρού στο σπίτι από δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών με προνομιακό κόστος.
 • Συνεργασία με τα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά κέντρα


Η Εθνική Ασφαλιστική, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν πληρέστερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών, έχει εξασφαλίσει μοναδικές συνεργασίες με πλήθος νοσηλευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας

περίθαλψης

(ενδεικτικά Ιασώ Θεσσαλίας,Μετροπόλιταν,

Eρρίκος Ντυνάν, Ευρωκλινική, Υγεία,Π.Κ. Μητέρα, Αθηναϊκή Κλινική κ.λπ.), ώστε το κόστος να συγκρατείται σε λογικά επίπεδα αλλά και ο ασφαλισμένος να αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα κατά τη Νοσηλεία του.''Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πρώτο.
 H υγεία.

 Επειδή λοιπόν η υγεία μας είναι η πρώτη προτεραιότητα, εμπιστευτείτε την στην πρώτη ασφαλιστική, την Εθνική.''

Χωρίς το άγχος του κόστους μιας νοσηλείας.

Εκμεταλλευτείτε τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία για την άμεση πληρωμή των εξόδων!!


  METROPOLITAN ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ  ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΜΗΤΕΡΑ  ΙΑΣΩ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
Προστασία της οικογένειας με ένα συμβόλαιο και πολλές εκπτώσεις!


Η κάλυψη της υγείας όλων των μελών μιας οικογένειας αποτελεί την ιδεατή προστασία και θωράκιση από τους κινδύνους που ελλοχεύουν.


Συνήθως αποτελεί προτεραιότητα των γονιών η ασφάλεια των παιδιών τους, παρόλο που θα επιθυμούσαν να έχουν και οι ίδιοι μία ασφαλιστική κάλυψη. Σίγουρα το κόστος αλλά και η αναγκαιότητα ασφάλισης των ίδιων συνυπολογίζεται σε μία τέτοια απόφαση. 


Ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της υγείας σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές επιλογές προγραμμάτων αλλά και τις ειδικές εκπτώσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε μία οικογενειακή ασφάλιση θα έπρεπε να σας κάνουν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα.

Μέσα από την ιδιωτική ασφάλιση σας δίνεται η δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής στην ιατρική αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας που θα παρουσιαστεί.

Όταν προκύψει το αναπάντεχο γεγονός σίγουρα θα θέλατε την καλύτερη δυνατή λύση. Αν όμως δεν έχετε τη δυνατότητα επιλογής, θα επιλέξετε απλώς την εφικτή.

Παράλληλα απαλλάσσεστε από τη διαδικασία να αναζητάτε δανεικά από συγγενείς και φίλους για τη λύση στο πρόβλημα σας. Τι κερδίζετε; Την αξιοπρέπεια σας!


Μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστηρίων προγραμμάτων σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εκείνο το πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της οικογενείας σας αλλά στις δυνατότητες του οικογενειακού προϋπολογισμού. Σε κάθε περίπτωση σκοπός είναι η διασφάλιση της οικογενείας σας αγοράζοντας “μία ανοιχτή επιταγή” για τη δύσκολη στιγμή κι όχι η προσθήκη μιας θηλιάς στο λαιμό σας.


Οι εκπτώσεις που μπορείτε να κερδίσετε σε οικογενειακά προγράμματα είναι:

 • 20% για τον/την σύζυγο του ασφαλισμένου
 • 30% για το 1ο παιδί
 • 40% για το 2ο παιδί
 • 50% για το 3ο παιδί
 • Δωρεάν για κάθε επιπλέον παιδί


Με τη σωστή διερεύνηση των αναγκών σας και την κατανόηση των οικονομικών σας δυνατοτήτων, μπορούμε να διαμορφώσουμε από κοινού ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πλήρους κάλυψης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας.


Η συμμετοχή είναι ένα ποσό στο οποίο θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε όταν επέλθει ένας ασφαλιστικός κίνδυνος, ενώ αν συνδυαστεί με τη χρήση του ταμείου σας μπορεί να μειωθεί κατά πολύ ή και να εκμηδενιστεί. Στη δεύτερη περίπτωση μειώνεται κατά πολύ το ετήσιο κόστος του προγράμματος, έχοντας μία σημαντική και value for money ασφαλιστική κάλυψη.

Σε κάθε περίπτωση όμως απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε αξιοπρεπείς συνθήκες και με άμεση ανταπόκριση.


Δυστυχώς οι νέες οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν αναδιαμόρφωση πάγιων αντιλήψεων που υπήρχαν στο παρελθόν. “Βάζω λεφτά στην άκρη για τη δύσκολη στιγμή” ή “θα με καλύψει το ταμείο μου σε κάθε περίπτωση”, είναι μη ρεαλιστικές αντιλήψεις πια.


''Με την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ιδιωτική ασφάλιση έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε την οικογένεια σας, εξασφαλίζοντας δύο πράγματα κατά κύριο λόγο: Δυνατότητα επιλογής και αξιοπρέπεια.''


ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Υπάρχει σημαντικότερο θέμα από την υγεία του παιδιού σας;


Όταν έρχεται στη ζωή ένα νέο μέλος, κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά την υγεία του. Είναι σημαντικό να μπορεί να απευθυνθεί είτε σε προγραμματισμένα είτε σε έκτακτα περιστατικά σε κάποια παιδιατρική κλινική, έχοντας το δικαίωμα της επιλογής. Οι αξιοπρεπείς συνθήκες και η αμεσότητα της αντιμετώπισης όταν προκύψει ένα θέμα υγείας για το παιδί αποτελούν

πρωτίστης σημασίας για έναν γονιό.


Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής σε όλες τις παιδιατρικές κλινικές!


Έχετε, λοιπόν, μια ευρεία επιλογή νοσοκομείων αναλόγως τι σας εξυπηρετεί, είτε αυτό αφορά τον παιδίατρο σας που μπορεί να συνεργάζεται με κάποια από αυτές τις κλινικές, είτε τη γεωγραφική κάλυψη για ταχύτερη πρόσβαση και φροντίδα.


Παράλληλα αποφεύγετε τη μεγάλη αναμονή και την ταλαιπωρία στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εκνευρισμός, δυσφορία, κίνδυνος επιδείνωσης ή διάδοσης άλλων ιώσεων, ακόμα και για απλά περιστατικά που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια παιδιατρική κλινική, χωρίς καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που μπορεί να παρουσιαστεί.


Η κάλυψη που θα επιλέξετε για το παιδί σας μπορεί να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας ή 100% κάλυψη. Σας δίνεται ακόμα η δυνατότητα επιλογής Α’ θέσης χωρίς οικονομική επιβάρυνση, κάλυψης και στο εξωτερικό, ενώ μπορείτε να παραμείνετε στο δωμάτιο μαζί με το παιδί σας σε περίπτωση νοσηλείας, καλύπτοντας και τα δικά σας έξοδα.


Πολλές φορές λόγω και της απειρίας ή της ιδιαίτερης ανησυχίας αν έχει κάτι το παιδί μας, απευθυνόμαστε συχνά σε κάποιο νοσοκομείο, χωρίς να απαιτείται κάποια νοσηλεία. Ωστόσο η εξέταση από το γιατρό στα εξωτερικά ιατρεία ή οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί το παιδί, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχετε τη δυνατότητα να απαλλαγείτε και από αυτό το άγχος εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.


Σήμερα παρατηρούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασφαλίσεων υγείας αφορά τα παιδιά και ο λόγος είναι απλός: Οι γονείς ιεραρχούν σε βασική προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα παιδιά τους, προτιμώντας ακόμα και να στερηθούν κάτι αν χρειαστεί για λογαριασμό τους.Τα περιστατικά που αφορούν τα παιδιά μας είναι συνήθως τα πλέον έκτακτα


Η ασφάλιση υγείας πολλές φορές περνάει από το μυαλό μας πολύ εντονότερα όταν έχει να κάνει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα παρά με τον εαυτό μας. Στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων το παιδί ασφαλίζεται σαν καλύπτόμενο μέλος εάν υπάρχει ήδη συμβόλαιο για κάποιο γονέα. Πολλοί όμως είναι οι γονείς που θέλουν να φροντίσουν αποκλειστικά για την κάλυψη του παιδιού τους. Οι γονείς αντιμετωπίζουν μια σειρά από κοινές ανησυχίες και προβλήματα


 • Πολλές συχνές και μικρές νοσηλείες λόγω κρυολογημάτων και ιώσεων
 • Συχνά μικροατυχήματα εξαιτίας της δραστηριότητας των παιδιών και έξοδα που προκύπτουν
 • Τακτικές επισκέψεις σε παιδίατρο και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας
 • Περιορισμένη δυνατότητα αντιμετώπισης μικροπροβλημάτω υγείας σε Δημόσιο νοσοκομείο λόγω μεγάλης αναμονής

Γι αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητος ένας συνδυασμός καλύψεων όπως


Α. Πρόγραμμα υγείας

όπως για παράδειγμα το Πλεονεκτικό ή η Ολοκληρωμένη Προστασία ή το Full


Με ένα πρόγραμμα νοσηλείας, ειδικά με κάποιο με μικρή ή καθόλου απαλλαγή, αντιμετωπίζονται τα έξοδα από ολιγοήμερες νοσηλείες λόγω ιώσεων, λοιμώξεων και μικροτατυχημάτων με πολύ μικρή ή μηδενική συμμετοχή του γονέα.


Β. Δωρέαν παροχές με κάθε πρόγραμμα υγείας

Ειδικά στους κατοίκους Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρέχεται 24ωρη πρόσβαση στα έκτακτα ιατρεία των νοσοκομείων


ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ

METROPOLITAN

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


σε ειδικότητες όπως Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, Παιδοορθοπεδικός, ΩΡΛ. Επίσης καλύπτονται και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις από 300 έως 500€ για έκτακτα περιστατικά, ανάλογα με το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δείτε εδώ τον κατάλογο των δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών


Γ. Κάλυψη εξόδων από ατύχημα


Προσθέτοντας αυτή την κάλυψη ο γονέας μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε έξοδα χρειαστούν σε περίπτωση ενός ατυχήματος όπως π.χ. πτώση, έγκαυμα κτλ. Με ένα πλαφόν που καθορίζεται ελεύθερα (π.χ. 500€ / ατύχημα) καλύπτονται όλα τα σχετικά έξοδα όπως επίσκεψη σε ιατρό της επιλογής σας, φάρμακα, διάφορα υλικά (π.χ. γύψος), διαγνωστικές εξετάσεις κ.α.

 

Πόσο στοιχίζει μια τέτοια λύση;

Το βασικό στοιχείο είναι το πρόγραμμα υγείας που θα επιλέξετε. Το πρόσθετο κόστος της κάλυψης του ατυχήματος ειναι μηδαμινό

Παράδειγμα 1 - Κάλυψη μόνο των εξόδων από ατύχημα έως 500€ / ατύχημα: 48€ ετησίως

Παράδειγμα 2 - Παιδί 3 ετών με Πλεονεκτικό και έξοδα από ατύχημα 500€/ατύχημα : 34€ μηνιαίως

Παράδειγμα 3 - Παιδί 5 ετών με Ολοκληρωμένη Προστασία και έξοδα από ατύχημα 500€ / ατύχημα : 53€ μηναίως

Παράδειγμα 4 - Παιδί 5 ετών με Full χωρίς απαλλαγή : 48€ μηναίως (τα έξοδα από ατύχημα εδώ δίδονται με επιπλέον συμβόλαιο με ασφάλιστρα 40-50€ ετησίως)


''ΙΣΟΒΙΟ'' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Ασφάλιση για μια ζωή!


Iσόβια ασφάλεια υγείας υπάρχει ακόμα.
Σίγουρα όχι για πολύ.


Η ισόβια ασφάλιση υγείας, και οι διαφορές των προγραμμάτων αυτών από τα νέου τύπου ετήσια ανανεούμενα, έχει αρχίσει να εκτιμάται περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς όμως πολύ ετεροχρονισμένα. Αυτό γιατί είναι θέμα χρόνου όλες οι εταιρείες να καταργήσουν τα ισόβια προγράμματα για νέους ασφαλισμένους. Σήμερα, πάντως, υπάρχουν ακόμα κάποια διαθέσιμα ισόβια ασφαλιστήρια των οποίων το κόστος είναι πολύ προσιτό, σε αντιδιαστολή με τα όσα αφήνουν διάφοροι κύκλοι να εννοηθούν. Ότι δηλαδή το κόστος τους είναι απαγορευτικό κτλ κτλ.
 
Χωρίς να θέλω να υπονοήσω ότι ένα ετήσιο συμβόλαιο είναι ‘’καταστροφή’’ και ένα ισόβιο ‘’πανάκεια’’, τα δικά μου κριτήρια προάγουν σαφώς την επιλογή ενός ισόβιου προγράμματος σε σχέση με ένα συναφές ετήσια ανανεούμενο.
Η Εθνική διατηρεί, προς το παρόν, στη γκάμα της και ισόβια αλλά και ετήσια προγράμματα.
 
Τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας είναι ενδεικτικά τα εξής (όταν λέμε ‘’ισόβια’’ εννοούμε ‘’πραγματικά ισόβια’’ και όχι τυχόν ‘’ανανεούμενα με τους ίδιους όρους’’).''Η άποψη μας είναι υπέρ των ισοβίων ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, σε σχέση με τα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια. Ένα ισόβιο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας μπορεί να ακυρωθεί μόνο σε περίπτωση μη πληρωμής του ασφαλίστρου ενώ οι όροι του είναι προκαθορισμένοι και οι ίδιοι όσο παραμένει ενεργό το συμβόλαιο.''


Σε ένα ετησίως ανανεούμενο συμβόλαιο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Μπορεί το κόστος του στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι πολύ χαμηλότερο, όμως έχει το δικαίωμα η ασφαλιστική εταιρεία να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου (με ανάλογη τιμολογιακή αναπροσαρμογή) και σε περίπτωση μη αποδοχής των νέων όρων από τον πελάτη, αυτό σημαίνει και την λήξη του συμβολαίου.


Το πρόβλημα σε όλο αυτό έγκειται στο γεγονός πως αν ένας πελάτης κάνει χρήση του ετησίως ανανεούμενου συμβολαίου (λόγω προβλήματος υγείας) και μετά από κάποια χρόνια σε κάποια αλλαγή των όρων ο πελάτης δεν συμφωνήσει με τους νέους όρους ή τα ασφάλιστρα και ακυρωθεί το συμβόλαιο, τότε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο με τα νέα δεδομένα της υγείας του να μπορέσει να βρει ασφαλιστική κάλυψη σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία.


Ακόμα ένα μειονέκτημα ενός τέτοιου συμβολαίου είναι πως έχει το δικαίωμα η εταιρεία βάσει όρων να μην ανανεώσει τα συμβόλαια για όλους τους πελάτες (αφού πρώτα ενημερώσει τους πελάτες στα χρονικά διαστήματα που υποχρεούται και προτείνει ένα συναφές πρόγραμμα χωρίς να ελέγξει την κατάσταση της υγείας τους). Σε μία τέτοια περίπτωση αν ο πελάτης δεν συμφωνήσει με τον νέο συναφές συμβόλαιο της ασφαλιστικής εταιρείας που είναι ασφαλισμένος, θα πρέπει να βρει νέα ασφαλιστική κάλυψη σε άλλη εταιρεία με το πρόβλημα της ασφαλισιμότητας που αναφέρθηκε παραπάνω. 


Στα θετικά είναι η πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με ενα ισόβιο ασφαλιστικό πρόγραμμα και πολλές φορές οι περισσότερες παροχές. Αυτή τη χρονική στιγμή και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, διανύουμε το τέλος των ισόβιων προγραμμάτων.


''Σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν στείλει εγκυκλίους και ενημερώνουν τους ασφαλιστές ότι τα ισόβια προγράμματα πλησιάζουν στο τέλος τους.

Αυτό συμβαίνει όχι γιατί το αποφάσισαν μια μέρα οι ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά γιατί βάσει των νέων υποχρεώσεων, τα ισόβια συμβόλαια απαιτούν μεγαλύτερα αποθεματικά απο τις ασφαλιστικές εταιρείες σε σχέση με τα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια.''


Καλό θα είναι αν σχεδιάζεται να κάνετε το προσεχές διάστημα ασφάλεια υγείας να προλάβετε να το κάνετε όσο η ισοβιότητα παραμένει. Ένα ισόβιο συμβόλαιο ακυρώνετε μόνο αν δεν πληρωθεί ή αν παραβεί ο πελάτης τους όρους του συμβολαίου.


''FULL
"

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
 

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ


Μια ζωή γεμάτη υγεία

Γεμάτη ενέργεια

Γεμάτη δύναμη


Στην Εθνική Ασφαλιστική, από το 1891 προσφέρουμε λύσεις στους ασφαλισμένους μας για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών, με γνώμονα πάντα αξίες όπως αξιοπιστία, κοινωνική ευθύνη, σεβασμό στους ανθρώπους που μας επιλέγουν.

Βασική μας επιδίωξη σήμερα, έχοντας πάνω από 120 χρόνια εμπειρίας και ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, είναι η συνεχής προσπάθειά μας για βελτίωση των
υπηρεσιών μας, για την παροχή άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης και για τη δημιουργία νέων λύσεων, ικανών να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

''Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η υγεία για τον καθένα από εμάς είναι προσωπική υπόθεση. Σίγουρα όμως η καλή διάθεση και η εσωτερική ισορροπία είναι η βάση για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με αισιοδοξία και δύναμη και να σταθούμε υγιείς απέναντι
στις προκλήσεις της''

Τι είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να βρούμε αυτή τη δύναμη;
Αυτό το ερώτημα αναζητά μια προσωπική απάντηση από τον καθένα από εμάς.

Ξεκινήστε από σήμερα μια νέα ζωή

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας, για να βρείτε την ισορροπία που θα σας χαρίσει τη δύναμη για ζωή, ενισχύοντας την προσπάθειά σας με κάθε τρόπο...είτε εξασφαλίζοντάς σας επιπλέον οφέλη για τη φροντίδα της υγείας σας...είτε προτείνοντάς σας μια διαφορετική ματιά στην καθημερινότητα.

Μοιραστείτε αυτό που σας προβληματίζει, μια συμβουλή πάντα βοηθάει!
Αλλάξτε περιβάλλον,παραστάσεις όταν αισθάνεστε πιεσμένοι!
Περάστε χρόνο μέσα στην ημέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Ξεκινήστε μια δραστηριότητα που σας βοηθάει να εκτονώνεστε
.
Οι επιλογές είναι πολλές, κάντε αυτή που σας ταιριάζει!
Προσπαθήστε πάντα να αποφορτίζεστε στο τέλος της ημέρας και απολαύστε έναν καλό ύπνο! Αναθεωρείστε τις προτεραιότητές σας, με βάσει τους στόχους που έχετε θέσει στη ζωή σας.

Μην ξεχνάτε τι είναι σημαντικό για εσάς!

Με το πρόγραμμα Full ο δικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα μετις προσωπικές σας ανάγκες. Να σταθούμε δίπλα σας στην προσπάθειά σας να βρείτε
την ισορροπία αυτή που θα σας χαρίσει την αρμονία και τη δύναμη για ζωή!

Το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης της υγείας του, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του.

 

Το FULL σας δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των παροχών στις προσωπικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, επιλέγετε ελεύθερα το νοσοκομείο και τον ιατρό που θα σας φροντίσει, τη θέση νοσηλείας σας και το ποσό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή σας 6 διαφορετικές επιλογές.


Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορείτε να επιλέξετε το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμείτε, με δυνατότητα επιλογής και ποσοστού συμμετοχής σας σε αυτά, έχοντας στη διάθεσή σας 5 διαφορετικούς συνδυασμούς.


AΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

Υπάρχουν λύσεις!
Μην μένετε στο σκοτάδι και την ανασφάλεια !


Ένα από τα πολλά και μεγάλα προβλήματα της χώρας μας είναι οι άνθρωποι που δεν απολαμβάνουν ούτε δημόσια αλλά και ούτε ιδιωτικά προνόμια νοσοκομειακής περίθαλψης.


Τέτοια άτομα μπορεί να είναι:


 • Μακροχρόνια άνεργοι που έληξε η ασφάλιση τους από τον ΟΑΕΔ
 • Φοιτητές άνω των 25 ετών που βγήκαν από το οικογενειακό βιβλιάριο
 • Ελεύθεροι επαγγελματίες με χρέη στον ΟΑΕΕ
 • Άτομα με ανασφάλιστη εργασία
 • Άτομα με πολύ χαμηλό εισόδημα που δεν έχουν ενημερωθεί για τις πολύ οικονομικές επιλογές της ιδιωτικής ασφάλισης


'Αν είστε άνεργος, εξασφαλίστε αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης σε Δημόσια και Ιδιωτικά νοσοκομεία με ένα χαμηλό κόστος. Παράλληλα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δωρεάν παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ένα πλήθος ιδιωτικών νοσοκομείων για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την εξοικονόμηση χρημάτων. Οι παροχές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.


''Σας περιμένω να συζητήσουμε τον κάθε προβληματισμό σας για το θέμα της εξασφάλισης της υγείας σας και να βρούμε την καλύτερη λύση!''


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Εξασφάλιση της υγείας σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου πρόκειται να ταξιδέψετε!


Ένα ζήτημα που απασχολεί, όχι μόνο όσους προχωρούν σε μία ασφάλιση υγείας, είναι η δυνατότητα κάλυψης στο εξωτερικό σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το οποίο χρήζει εξειδικευμένης ιατρικής αντιμετώπισης και υποστήριξης, ενώ απαιτεί υψηλού κόστους ιατρικές υπηρεσίες.

 

Δυστυχώς υπάρχουν περιστατικά υγείας για τα οποία δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία, εξειδίκευση ή υποδομή στη χώρα μας με αποτέλεσμα οι ασθενείς να απευθύνονται σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, όπου μπορούν να βρουν τα απαιτούμενα στοιχεία, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας.


Σε αυτή την περίπτωση το κόστος που θα προκύψει από μία νοσηλεία στο εξωτερικό μπορεί να ξεφύγει από τα πλαίσια της οικονομικής δυνατότητας που μπορεί να διαθέσει ένας οικογενειακός προϋπολογισμός μια δεδομένη στιγμή. Δυστυχώς η αντίληψη “βάζω χρήματα στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή” βρίσκει όλο και πιο σπάνια εφαρμογή στις μέρες μας. Το αποτέλεσμα είναι η οικονομική αδυναμία αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας που έχει παρουσιαστεί.


Η ασφάλεια υγείας έρχεται να δώσει λύση και στα δύο παραπάνω προβλήματα, καθώς τα περισσότερα ασφαλιστικά προγράμματα συμπεριλαμβάνουν κάλυψη και στο εξωτερικό. Επιπλέον, τα όρια κάλυψης είναι ιδιαίτερα υψηλά ώστε να μην απασχολεί τους ασφαλισμένους σε ποιο ύψος θα ανέλθουν τα νοσήλια ή πόσες μέρες θα διαρκέσει η νοσηλεία τους.

Εκτός όμως από τα προγραμματισμένα περιστατικά, η κάλυψη υγείας στο εξωτερικό παρέχεται και σε ενδεχόμενα έκτακτα περιστατικά τα οποία μπορούν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίας των ασφαλισμένων στο εξωτερικό, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους, χωρίς να είναι απαραίτητο να το έχουν δηλώσει εκ των προτέρων.


Σε κάθε περίπτωση, με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας εξασφαλίζεται με έναν ακόμα τρόπο η δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής στην αντιμετώπιση ενός δυσάρεστου προβλήματος υγείας των ασφαλισμένων και παράλληλα προστατεύεται η οικονομική σταθερότητα τους.

Ως εκ τούτου, οι ασφαλισμένοι δεν εξετάζουν το οικονομικό κόστος στην απόφαση που θα λάβουν, αλλά την καλύτερη εφικτή λύση, με ηρεμία και αξιοπρέπεια.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 60 Ετών
Ποτέ δεν είναι αργά να εξασφαλίσετε την υγεία σας!

Η πιο ευαίσθητη, ίσως, κοινωνικά ομάδα σε θέματα υγείας είναι όσοι συνάνθρωποι μας ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60 ετών.
Η στατιστική δείχνει ότι τα περισσότερα και συχνότερα προβλήματα υγείας εμφανίζονται μετά τα 60.
Δυστυχώς τα περισσότερα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας θέτουν σαν ανώτατη ηλικία εισόδου τα 60.


Ομολογουμένως όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία έναρξης της ασφάλισης μας τόσο δυσκολότερο είναι να έχουμε στην κατοχή μας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο χωρίς εξαιρέσεις. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ασφάλισης, εκτός από την αίτηση ασφάλισης, θα πρέπει ο υποψήφιος προς ασφάλιση να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, καθώς το κόστος τους το αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να λάβουμε νωρίς την απόφαση για την ασφάλεια της υγείας μας, προκειμένου να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλισιμότητα μας και φυσικά ένα πρόγραμμα υγείας χωρίς εξαιρέσεις. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ασφαλιζόμαστε όταν το επιτρέπει η υγείας μας.


Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Ακόμα και αν έχετε συμπληρώσει τα 60, έχετε μία τελευταία ίσως ευκαιρία να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Ένα συμβόλαιο που θα φανεί πιο χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν.


Παρά την αργοπορημένη απόφαση ασφάλισης, μπορείτε να έχετε μία πλήρη κάλυψη υγείας που να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σημαντικές καλύψεις, όπως η κάλυψη για αποκλειστική νοσοκόμα, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, ή η έκτακτη διακομιδή με ασθενοφόρο για άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού υγείας που θα προκύψει αναπάντεχα.


Τελευταίο, αλλά σημαντικό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα μεγάλο πλήθος δωρεάν παροχών που αφορούν έκτακτα περιστατικά. Μέσα από τα προνομία αυτά που δίνονται στους ασφαλισμένους από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, έχετε την ευκαιρία να αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τις μεγάλες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία και ταυτόχρονα να μην κάνετε πρόσθετα έξοδα για την υγεία σας.

                    

Τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση;

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
Κάντε το βήμα το παραπάνω και ανταμείψτε το ανθρώπινο δυναμικό σας με ομαδική ασφάλεια υγείας.

Διαχρονικά το μεγαλύτερο κεφάλαιο των επιχειρήσεων είναι το εργατικό δυναμικό που διαθέτουν. Στα πλαίσια της ενίσχυσης και διατήρησης του ήδη υπάρχοντος προσωπικού αλλά και προσέλκυσης νέου, πολλές επιχειρήσεις παρέχουν επιπλέον κίνητρα και οφέλη στους εργαζομένους τους, αξιοποιώντας πολλαπλά κέρδη και για τις ίδιες.

 

Στις σύχρονες Επιχειρήσεις σήμερα ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι η ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων τους.


Με αυτόν τρόπο εδραιώνεται η καλή σχέση εργοδότη-εργαζομένου, ισχυροποιείται η καλή πίστη και εμπιστοσύνη προς τον εργοδότη, αυξάνεται η αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας του εργαζομένου στο χώρο εργασίας του, και εξασφαλίζεται η ηρεμία, η απρόσκοπτη λειτουργία και η αύξηση της παραγωγικότητας του.

Εκτός, όμως, από την αίσθηση ανταμοιβής για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα των εργασιών του προσωπικού, άμεσα ή έμμεσα κέρδη έχουν και οι επιχειρήσεις, μέσω των ομαδικών προγραμμάτων.

Η παροχή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στις μέρες μας λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της υγείας και ενισχύει την ταχύτητα της εξυπηρέτησης και επανόδου του εργαζομένου.

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια απευθύνονται στις επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του προσωπικού αλλά και τις δυνατότητες και επιθυμίες του εργοδότη. Οι καλύψεις που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα ομαδικό πρόγραμμα είναι η ασφάλεια ζωής, η ασφάλεια ανικανότητας για εργασία, η ασφάλεια υγείας (πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας), η ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, επιδόματα (χειρουργικό επίδομα, επίδομα τοκετού κλπ.) Το κόστος ενός ομαδικού προγράμματος μπορεί να το αναλάβουν είτε εξολοκλήρου ο εργοδότης ή οι εργαζόμενοι, είτε συνδυαστικά.


Ομαδικά προγράμματα δεν συναντάμε μόνο σε επιχειρήσεις. Ολοένα και συχνότερα σύλλογοι, ερασιτεχνικές ομάδες και ακαδημίες, σχολεία, σχολές χορού και camps προχωράνε σε ειδικά διαμορφωμένες ομαδικές ασφαλίσεις. Η χρησιμότητα των καλύψεων, η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιδιωτικά νοσοκομεία, η ταχύτητα της εξυπηρέτησης και το χαμηλό ασφάλιστρο, λειτουργούν σαν ισχυρά κίνητρα για την ανάληψη ιδιωτικής πρωτοβουλίας από μέρους τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που μπορούν να παρουσιαστούν στα μέλη τουςΓιατί να ασφαλιστώ; •  Για άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας

  τη στιγμή ακριβώς που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας


 •  Για να έχετε αξιοπρέπεια σε όλη τη διαδικασία της φροντίδας

 • Για να έχετε δωρεάν γιατρούς βασικών ειδικοτήτων για όλη την οικογένεια
 
 • Για την ελεύθερη πρόσβαση

  στα καλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα με το ελάχιστο δυνατό κόστοςΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ επικοινωνόντας το

συντομότερο δυνατόν μαζί μου για ένα ραντεβού

ενημερωσης για να προλάβετε τα χειρότερα και να

εξασφαλίσεται τις καλύτερες Παροχές Υγείας που

πραγματικά σας αξίζουν!!!


ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ;

Για την αγορά οποιουδήποτε προγράμματος υγείας,

το βασικότερο κριτήριο είναι η κατάσταση της υγείας του υποψήφιου πελάτη, τη στιγμή της ασφάλισής του. Είτε είναι παιδί, είτε ενήλικας χρειάζεται οπωσδήποτε η συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού, το οποίο αποτελεί και τη βάση της ασφάλισης.

Στην συνέχεια, ανάλογα με την ηλικία και το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ζητάτε, η Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο της υγείας του υποψήφιου πελάτη και να αποφασίσει:


 • αποδοχή της αίτησης και ασφάλιση του πελάτη
 • απόρριψη της αίτησης
 • αποδοχή της αίτησης υπό προϋποθέσεις, δηλαδή ασφάλιση του πελάτη με εξαίρεση κάποιων παθήσεων ή αύξηση των απαλλαγών ή ασφάλιση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κ.λπ


Για τους λόγους αυτούς, θα πρέπει να σκεπτόμαστε

και να αποφασίζουμε την ασφάλισή μας, όταν είμαστε

υγιείς & όχι όταν παρουσιαστεί ήδη κάποιο πρόβλημα.


Άλλωστε αυτή είναι


και η ουσία της ασφάλισης, να είμαστε καλυμμένοι σε

κάποιο απρόοπτο μελλοντικό γεγονός.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σίγουρα ο καθένας μας ψάχνει να βρει μια οικονομική λύση για την ασφάλιση υγείας, αυτοκινήτου, σπιτιού ή ασφαλιστικής ευθύνης, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «Τσάμπα τυρί βρίσκεις μόνο στη φάκα…» 


Ας δούμε, τι πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε ασφάλιση υγείας.


- Αξιοπιστία ασφαλιστικής εταιρείας :Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα είναι καταχωρημένες στα σχετικά Μητρώα της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

- Παροχές

 

Σε περίπτωση νοσοκομειακού προγράμματος οπωσδήποτε κοιτάμε:

 

1. Αν υπάρχει η απαλλαγή

Στην Εθνική Ασφαλιστική τώρα υπάρχει πρόγραμμα ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Δηλαδή υπάρχει κάλυψη νοσηλείας σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 100% και χωρίς καμία συμμετοχή του ασφαλισμένου.


  2. Ζητάμε τους Γενικούς και τους Ειδικούς όρους του προγράμματος,

όπου στην Εθνική Ασφαλιστική μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις και αναγνωρισμένα έξοδα, το ασφάλιστρο και την πληρωμή του, τις αμοιβές των γιατρών, τον υπολογισμό της αποζημίωσης, για τους λόγους καταγγελίας ασφαλιστικής σύμβασης. Από τους Γενικούς όρους της Ασφάλισης μπορείτε να μάθετε τι δικαιούστε και τι - όχι. Π.χ. στα νοσοκομειακά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής υπάρχει ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥ μετά από έγκριση του θεράποντος ιατρού και με ανώτατο όριο τις 30 ημέρες κατά νοσηλεία.


  3. Ρωτάμε για Συνεργαζόμενα και Συμβεβλημένα νοσοκομεία και Διαγνωστικά κέντρα.

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεργάζεται με περισσότερα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Εθνικής έχουν πρόσθετα οφέλη σε περίπτωση εξυπηρέτησης μέσω συμβεβλημένου/ συνεργαζόμενου δικτύου:  οικονομικά οφέλη, ταχύτερες διαδικασίες, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Διαβάστε αναλυτικά για τα ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ανάλογα με τις καλύψεις κάθε νοσοκομειακό πρόγραμμα έχει ΠΙΝΑΚΑ  Δίκτυο γιατρών


Η Εθνική Ασφαλιστική συνεργάζεται με δίκτυο ιατρών όλων των ειδικοτήτων και προσφέρει στους ασφαλισμένους της ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ιατρικές επισκέψεις στο σπίτι ή στα ιατρεία συνεργαζόμενων ιατρών ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ:


 • 15€ για επίσκεψη σε ιατρό στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα ή στα Εξωτερικά Ιατρεία Κλινικών των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων
 • 20€ στο ιατρείο
 • 35€ στο σπίτι (από 07.00 έως 22.00)
 • 50€ στο σπίτι (από 22.00 έως 07.00)
 • 50€ Κυριακές και Αργίες

 

Μέσω του Συντονιστικού Τηλεφωνικού Κέντρου 18189 ή με την βοήθεια του ασφαλιστή σας μπορείτε να κλείνετε ραντεβού με γιατρό του δικτύου στο διαγνωστικό κέντρο, στο ιατρείο του ή σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο σπίτι σας με προνομιακές τιμές.

 

 

Σκοπός αυτής της παράθεσης των πληροφοριών, καθώς και αυτής της επιλογής κατηγοριοποίησης των προϊόντων, είναι η καλύτερη κατανόηση και επιτυχέστερη προσέγγιση των ασφαλιστικών αναγκών, η οποία πρέπει να γίνεται πριν αποκτήσουμε κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Γιατί μια πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική, έδειξε πως μεγάλο μέρος των πελατών της δεν αισθάνονται ασφαλιστικά καλυμμένοι σε αρκετούς τομείς της ζωής του, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν στην Εθνική Ασφαλιστική.

Χρήσιμες έννοιες των προγραμμάτων υγείας

Τα προγράμματα υγείας έχουν τη δική τους ορολογία που πρέπει να τη γνωρίζετε

Εδώ αναλύονται οι κυριότερες έννοιες που μπορεί να συναντήσει κάποιος ερευνώντας και μελετώντας ένα συμβόλαιο υγείας.

Για το πως οι παρακάτω έννοιες εφαρμόζονται στην πράξη ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα υγείας μπορείτε να διαβάσετε το Δεκάλογο των Προγραμμάτων Υγείας στο insurance world.grΑναπροσαρμογή ασφαλίστρων: Η ετήσια άυξηση στα ασφάλιστρα του συμβολαίου, λόγω ηλικίας του ασφαλισμένου, ιατρικού πληθωρισμού και ενδεχομένως πολλών αποζημιώσεων της εταιρείας. Ένα ποσό 4-6% συνολικά κρίνεται λογικό.


Απαλλαγή ή εκπιπτόμενο ποσό: Τα πρώτα χρήματα μιας νοσηλείας τα οποία δεν αποζημιώνονται από την ασφαλιστική. Για παράδειγμα, αν μια νοσηλεία στοιχίσει 10.000€ και υπάρχει απαλλαγή 1.500€, τότε η αποζημίωση θα είναι 10.000€ - 1.500€ = 8.500€. Όσο μεγαλύτερη απαλλαγή, τόσο φθηνότερο είναι και ένα νοσοκομειακό προγραμμα.


Αποζημίωση: Ο ασφαλισμένος, μετά το πέρας της νοσηλείας, προσκομίζει τα τιμολόγια ιατ.ρών και νοσοκομείου στην ασφαλιστική του και εισπράτει τα χρήματα που δικαιούται (απολογιστική αποζημίωση όπως λέγεται αυτή η διαδικασία). 


Διαγνωστικές εξετάσεις: Εξετάσεις που πραγματοποιούνται σε ειδικά κέντρα για τον έλεγχο και τη θεραπεία παθήσεων και ανωμαλιών. Για παράδειγμα Γενική αίματος, ακτινογραφία, μαγνητική τομογραφία κτλ. Για να καλυφθεί μια διαγνωστική εξέταση πρέπει να υπάρχει κάποιο σύμπτωμα που να παραπέμπει σε πρόβλημα υγείας. Όχι δηλαδη προληπτικά. Για προληπτικούς λόγους οι εταιρείες παρέχουν check up.


Διαδοχικότητα: Μπορεί κάποιος ασφαλισμένος να αλλάξει ασφαλιστική εταιρεία, ζητώντας από τη νέα ασφαλιστική να τον καλύψει με τους ίδιους όρους που είχε και πριν.


Έλεγχος ασφαλισιμότητας: Κάθε πρόγραμμα υγείας προϋποθέτει ο ασφαλισμένος να ερωτηθεί αναλυτικά για τυχόν ιατρικό του ιστορικό και ενδεχομένως να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εφόσον διαπιστωθούν προβλήματα υγείας, η εταιρεία πιθανώς να επιβάλει εξαιρέσεις (δηλαδή να μην καλύψει τα ηδη υπάρχοντα προβλήματα), επασφάλιστρα (δηλαδή αυξημένο κόστος) ή να μην ασφαλίσει καθόλου τον υποψήφιο.


Εξαιρέσεις και αναμονές: Κάποιες παθήσεις ή περιπτώσεις αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δεν καλύπτονται ποτέ (για παράδειγμα αλκοολισμός, συγγενείς παθήσεις, ναρκωτικά κτλ). Αντίθετα, σαν αναμονές εννοούνται κάποιες περιπτώσεις που καλύπτονται μεν αλλά όχι άμεσα παρά μετά μόνο από ένα διάστημα (πχ γυναικολογικές παθήσεις καλύπτονται μετά από ένα χρόνο).


Ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα: Ένα νοσοκομειακό συμβόλαιο το οποίο κάθε χρόνο αναθεωρείται σε θέματα κόστους και παροχών. Η ασφαλιστική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να το διακόψει, είτε ατομικά είτε για όλους, και ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα σε ασφαλισμένους που δεν μπορουν να συνάψουν άλλη ασφάλιση υγείας σε άλλη εταιρεία λόγω ηλικίας ή ιατρικού ιστορικού.


Ισόβιο πρόγραμμα: Το αντίθετο του ετησίως ανανεούμενου. Ο πελάτης ασφαλίζεται και μπορεί να κρατήσει το ίδιο συμβόλαιο (σε παροχές και όρους) για όλη του τη ζωή, άσχετα εάν παρουσιαστούν προβλήματα υγείας ή η εταιρεία το διακόψει για νέους πελάτες. Προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση.


Νοσηλεία: Η διανυκτέρευση σε ένα νοσοκομείο-κλινική για να γίνει κάποια θεραπεία. Όχι απλά για έλεγχο ή εξετάσεις προληπτικές.


Νοσήλια: Τα αναγκαία έξοδα που χρεώνει ένα νοσοκομείο (φάρμακα, υλικά, δωμάτιο, εξετάσεις κτλ) για να γίνει μια θεραπεία.


Οικογενειακό συμβόλαιο: Ασφάλιση υγείας στην οποία καλύπτονται πολλά μέλη μιας οικογένειας (π.χ. πατέρας και 1 παιδί). Αυτό γίνεται για λόγους εκπτώσεων αλλά πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη προσοχή στο τι γίνεται μετά την ενηλικίωση του παιδιού. Αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι ασφαλισμένο το παιδί χωρίς να χρειαστεί να ελεγθεί ξανά ιατρικά, ή αν θα ξαναγίνει έλεγχος και ενδεχομένως να μείνει ανασφάλιστο λόγω προβλήματος υγείας.


Όριο για δωμάτιο και τροφή: Τα νοσοκομεία χρεώνουν ξεχωριστά το ''κρεβάτι'' ανάλογα με την θέση νοσηλείας, πχ 400€ την ημέρα. Πολλά ασφαλιστήρια προβλέπουν ένα ανώτατο ποσό ημερησίως που μπορεί να καλυφθεί σε κάθε νοσηλεία. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει όριο αλλά όταν υπάρχει όσο μεγαλύτερο είναι τόσο το καλύτερο.

Όριο κάλυψης: Το συνολικό ποσό που μπορεί αν αποζημιωθεί για νοσηλείες (π.χ. έως 300.000€ ανά περίπτωση).


Πίνακας ιατρικών αμοιβών: Εδώ αναφέρονται κυρίως τα ανώτατα όρια αμοιβών για χειρουργό και αναισθησιολόγο. Οι επεμβάσεις διαχωρίζονται ανάλογα με τη σοβαρότητά τους (πχ μικρές, μεσαίες, μεγάλες) και ορίζεται το ανώτατο όριο της αμοιβής του. Όσο μεγαλύτερος ο πίνακας τόσο καλύτερα.


Προέγκριση νοσηλείας: Σε πολλές ασφαλιστικές είναι απαραίτητο ο πελάτης να ειδοποιεί πρώτα την εταιρεία για μια νοσηλεία και να παίρνει την έγκρισή της. Σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να μην καλύψει όλη ή μέρος της νοσηλείας. Βασική λεπτομέρεια που πρέπει να τη γνωρίζει ο ασφαλισμένος για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Το ιδανικό είναι να μην απαιτείται προέγκριση.


Συμβεβλημένο νοσοκομείο ή κέντρο: Ιατρικό ίδρυμα με το οποίο υπάρχει σύμβαση της ασφαλιστικής για απευθείας εξόφληση των εξόδων, χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου. Στις περισσότερες φορές είναι προς το συμφέρον του πελάτη να επιλέγει τέτοια νοσοκομεία αλλά όχι πάντα. Αυτό γιατί ο ασφαλισμένος πρέπει να επιλέξει το καλύτερο για την πάθησή του και όχι αυτό που θα πληρώσει λιγότερα. Αν είναι και συμβεβλημένο ακόμα καλύτερα.


Συγγενείς παθήσεις: Προβλήματα υγείας τα οποία ο ασφαλισμένος τα έχει από τη γέννησή του. Σε πολλές φορές χωρίς και να το γνωρίζει.


Συμμετοχή ασφαλισμένου: Το ποσοστό των εξόδων μια νοσηλείας το οποίο επειβαρύνει τον ασφαλισμένο, μετά τον υπολογισμό της απαλλαγής (πχ 10%).

Bonus χρήσης δημοσίου ταμείου: Σε πολλά νοσοκομειακά συμβόλαια προβλέπονται χρηματικά κίνητρα- επιβραβεύσεις σε περίπτωση όπου ο ασφαλισμένος χρησιμοποιήσει και την δημόσια ασφάλιση του για να καλύψει ολόκληρη ή μέρος μιας νοσηλείας


Non medical: Αναλυτικές ερωτήσεις που συμπληρώνονται στην αίτηση ασφάλισης με σκοπό να ελεγθεί η κατάσταση της υγείας του υποψήφιου για ασφάλιση.

Τι καλύπτει ο κοινωνικός φορέας στα ιδιωτικά νοσοκομεία;

Μετά την ενοποίηση των ταμείων και τις συνεχείς αλλαγές στο χώρο της δημόσιας υγείας, ολοένα και περισσότεροι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ αναρωτιούνται τι κάλυψη διαθέτουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Μία σημαντική αλλαγή είναι ότι ο νέος οργανισμός παροχής υπηρεσιών υγείας έχει συνάψει σύμβαση με τα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ύψος των δαπανών που θα καλύψει ο φορέας τους και παράλληλα να γλιτώνουν την ταλαιπωρία με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.


Γι’αυτό το σκοπό έχουν συνταχθεί τα ΚΕΝ (Κλειστά ενοποιημένα νοσήλια), βάση των οποίων υπολογίζεται η συμμετοχή του ταμείου σας για κάθε περίπτωση νοσηλείας και η οποία παρακρατείται απευθείας από το λογιστήριο του νοσοκομείου που νοσηλεύεστε.


Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες περιπτώσεις ασθενειών και το αντίστοιχο ύψος κάλυψης από το ταμείο σας, όπως ισχύουν σήμερα.


Παθήσεις και διαταραχές του νευρικού συστήματος:
 • Επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.580 ευρώ.
 • Αποσυμπίεση καρπιαίου σωλήνα. Συμμετοχή ταμείου 346 ευρώ.
 • Παθήσεις νωτιαίου μυελού χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.714 ευρώ.
 • Παροδικό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 495 ευρώ.
 • Κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 799 ευρώ.
 • Κατάγματα κρανίου χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 488 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές των οφθαλμών:
 • Επεμβάσεις αμφιβληστροειδούς. Συμμετοχή ταμείου 731 ευρώ.
 • Μείζονες επεμβάσεις κερατοειδούς, σκληρού και επιπεφυκότα. Συμμετοχή ταμείου 1.238 ευρώ.
 • Επεμβάσεις γλαυκώματος και σύνθετες επεμβάσεις καταρράκτη. Συμμετοχή ταμείου 933 ευρώ.
 • Μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς. Συμμετοχή ταμείου 2.203 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές ωτός, ρινός, στόματος και λάρυγγος:
 • Γναθοχειρουργική χωρίς συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.383 ευρώ.
 • Αμυγδαλεκτομή και/ή αδενοειδεκτομή (κρεατάκια). Συμμετοχή ταμείου 478 ευρώ.
 • Μυριγγοτομή με εισαγωγή σωληνίσκου αερισμού: Συμμετοχή ταμείου 315 ευρώ.
 • Επεμβάσεις ρινικές. Συμμετοχή ταμείου 707 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος:
 • Κυστική ίνωση χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.398 ευρώ.
 • Λοιμώξεις/φλεγμονές του αναπνευστικού χωρίς συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 573 ευρώ.
 • Σύνδρομο άπνοιας ύπνου. Συμμετοχή ταμείου 290 ευρώ.
 • Πνευμονικό οίδημα και αναπνευστική ανεπάρκεια χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 863 ευρώ.
 • Βρογχίτιδα και άσθμα με συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 792 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος:
 • Στεφανιαία παράκαμψη με επεμβατικό καρδιακό καθετηριασμό χωρίς επανεπέμβαση χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 6.495 ευρώ.
 • Εμφύτευση βηματοδότη, ολοκληρωμένο σύστημα, χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.831 ευρώ.
 • Αρτηριακή υπέρταση χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 355 ευρώ.
 • Θωρακικό – προκάρδιο άλγος. Συμμετοχή ταμείου 310 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές του πεπτικού συστήματος:
 • Μείζονες επεμβάσεις του λεπτού και παχέος εντέρου χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.519 ευρώ.
 • Σκωληκοειδεκτομή χωρίς κακοήθεια ή περιτονίτιδα, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 764 ευρώ.
 • Επεμβάσεις κήλης (βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης κτλ) χωρίς συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 739 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές του ηπατοχολικού συστήματος και του παγκρέατος:
 • Επεμβάσεις παγκρέατος, ήπατος και αναστόμωση, χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 3.119 ευρώ.
 • Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή χωρίς κλειστό χοληδόχο πόρο, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.085 ευρώ.
 • Κακοήθεια του ηπατοχολικού συστήματος και παγκρέατος, χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 792 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνεκτικού ιστού:
 • Αρθροπλαστική γόνατος χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 4.000 ευρώ.
 • Επεμβάσεις βραχιονίου, κνήμης, περόνης και αστραγάλου, χωρίς παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 577 ευρώ
 • Οστεομυελίτιδα, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.068 ευρώ.
Παθήσεις και βλάβες του δέρματος, του υποδόριου ιστού και του μαστού:
 • Επεμβάσεις περιπρωκτικών και δερμοειδών παθήσεων (κύστης, συρριγγίου, αποστήματος, κλπ). Συμμετοχή ταμείου 1.068 ευρώ.
 • Κακοήθεις παθήσεις του μαστού, χωρίς συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 625 ευρώ.
 • Μη - κακοήθεις παθήσεις του μαστού, χωρίς συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 296 ευρώ.
Ενδοκρινικά, διατροφικά και μεταβολικά νοσήματα και διαταραχές:
 • Χειρουργικές επεμβάσεις για επιπλοκές του διαβήτη, χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.547 ευρώ.
 • Επεμβάσεις επινεφριδίων. Συμμετοχή του ταμείου 2.997 ευρώ.
 • Επεμβάσεις θυρεοειδούς, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.336 ευρώ.
Παθήσεις και διαταραχές νεφρού και ουροποιητικού συστήματος:
 • Επεμβάσεις νεφρού, ουρητήρα και μείζονες επεμβάσεις ουροδόχου κύστης για νεοπλασία, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.709 ευρώ.
 • Νεφρική ανεπάρκεια με σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.091 ευρώ.
 • Λοιμώξεις των νεφρών και της ουροποιητικής οδού, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 560 ευρώ.
Νοσήματα και διαταραχές του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος:
 • Επεμβάσεις όρχεων (πχ. κιρσοκήλη, υδροκήλη, ορχεκτομή). Συμμετοχή του ταμείου 300 ευρώ.
 • Κακοήθεια του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 402 ευρώ.
Νοσήματα και διαταραχές του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος:
 • Υστερεκτομή για μη κακοήθεια, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 998 ευρώ.
 • Ενδοσκοπικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Συμμετοχή ταμείου 603 ευρώ.
 • Επεμβάσεις μήτρας και εξαρτημάτων για κακοήθεια, χωρίς καταστροφικές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 1.784 ευρώ.
Λοιπές παθήσεις:
 • Λέμφωμα και λευχαιμία με μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 307 ευρώ.
 • Ιογενείς λοιμώξεις. Συμμετοχή ταμείου 428 ευρώ.
 • Αλλεργικές αντιδράσεις. Συμμετοχή ταμείου 280 ευρώ.
 • Δηλητηριάσεις/τοξικές επιδράσεις φαρμάκων και άλλων ουσιών, χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις – επιπλοκές. Συμμετοχή ταμείου 2.194 ευρώ.
 • Σοβαρά εγκαύματα. Συμμετοχή ταμείου 848 ευρώ.
 • Μεταμόσχευση καρδιάς. Συμμετοχή ταμείου 31.162 ευρώ.
 • Μεταμόσχευση ήπατος. Συμμετοχή ταμείου 24.725 ευρώ.
 • Μεταμόσχευση νεφρού με μεταμόσχευση παγκρέατος. Συμμετοχή του ταμείου 9.549 ευρώ.

Εθνική & Προστασία Ζωής
Εξασφαλίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

 Η Ασφάλιση Ζωής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το βασικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα, καθώς παρέχει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στους δικαιούχους σε περίπτωση απώλειας της ζωής του ασφαλισμένου. Είναι μια πράξη ευθύνης και μια έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας, αφού φροντίζετε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε, οι οποίοι είναι οικονομικά εξαρτημένοι από εσάς.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ανεκτίμητα:

 • Διατηρεί την ποιότητα της ζωής της οικογένειά σας σε ικανοποιητικό επίπεδο.
 • Εξασφαλίζει την εκπλήρωση των μελλοντικών στόχων των παιδιών σας (σπουδές).
 • Εξοφλεί άμεσα τα δάνειά σας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε άμεση εξασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων.
 • Προστατεύει την ακίνητη περιουσία σας και σας δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης κάποιων φορολογικών πλεονεκτημάτων.


Η δημιουργία, η χαρά, η απόλαυση της ζωής μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο. Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας. Τα Προγράμματα Προστασίας Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχατε προβλέψει.

Προστασία Ζωής με την Εθνική Ασφαλιστική:

 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων, σχεδιασμένων με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών σας αναγκών, που εξασφαλίζουν εσάς και τους δικούς σας από ό,τι κι αν συμβεί.
 • Απολαμβάνετε γρήγορες υπηρεσίες και διαδικασίες.
 • Απολαμβάνετε την εξασφάλιση που σας εγγυάται η ηγετική θέση, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, και η αξιοπιστία που αποπνέει το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας

Τα Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν σιγουριά, αφού στην πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της απώλειας ζωής, έχετε εξασφαλισμένα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απλή Ασφάλιση Ζωής (πατήστε εντός)

Ισόβια Ασφάλιση (πατήστε εντός)

Μικτή Ασφάλιση (πατήστε εντός)


Συμπληρωματικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας


Τα Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής σας δίνουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας με πρόσθετες καλύψεις που σχεδίασε για εσάς η Εθνική Ασφαλιστική, οι οποίες εξασφαλίζουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περιπτώσεις ατυχήματος και ανικανότητας για εργασία ή προστατεύουν το εισόδημά σας σε περιπτώσεις ατυχών περιστατικών.


 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ?


Ποιές ανάγκες μπορεί να καλύψει

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες?


Σας αναφέρω ενδεικτικά, ανάγκες οι οποίες χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής και συμβαίνουν δυστηχώς καθημερινά γύρω μας. 

- Η προτεραιότητα εξαρτάται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε οικογένειας
- Προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες

- Τρέχοντα έξοδα
- Κάλυψη τελευταίων εξόδων
- Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
- Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
- Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
- Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά


Πώς θα κάνετε τη σωστή επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος ζωής;


1. Επιλέξτε μια ασφαλιστική εταιρεία φερέγγυα και αξιόπιστη, με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο.Η ΕΘΝΙΚΗ αποτελέι μονόδρομο και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα με την σιγουριά της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Τ.Ε.)


2. Υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, ώστε να εξασφαλιστούν οι άνθρωποί σας. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει καθοριστικά στον σωστό υπολογισμό.
3. Επιλέξτε την κατηγορία προγράμματος ασφάλισης ζωής που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλειες Ζωής:
Βασικές Κατηγορίες

Η Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής καταβάλλει το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου.


Η Απλή Ασφάλεια Ζωής καταβάλλει το εφάπαξ ποσό εάν συμβεί η απώλεια ζωής μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. από 1 έως 30 έτη.                                  Σας θέτω 4 Σημαντικά Ερωτήματα :


Απαντήστε τα παρακάτω ερωτήματα προκειμένου να έχετε μια καλύτερη αντίληψη για την ανάγκη προστασίας των αγαπημένων σας προσώπων:


1. Υπάρχουν αγαπημένοι σας άνθρωποι, οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά αποκλειστικά από εσάς;


2. Έχετε ήδη δημιουργήσει ένα κεφάλαιο, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να μπορούν να εξυπηρετηθούν τυχόν ανελαστικές υποχρεώσεις σας, π.χ. δάνεια;


3. Έχετε ήδη εξασφαλίσει τις σπουδές και το μέλλον των παιδιών σας;


4. Εκτιμάτε ότι στο μέλλον τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα και ότι η κατάσταση της υγείας σας θα σας επιτρέπει να αποκτήσετε τότε ασφάλεια ζωής;

'ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ'

Εσείς κύριε Αλεξανδρή τι πρόγραμμα υγείας έχετε;
Προσωπικά έχω επιλέξει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην φαρέτρα της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά και στην ασφαλιστική αγορά γενικότερα το οποίο είναι το Απόλυτη προστασια ΕΘΝΙΚΗΣ!
Ένα πρόγραμμα πραγματικά ισόβιο,χωρίς συμμετοχή, χωρίς απαλλαγή, χωρίς όριο, 100% παγκοσμίως, Α θέση, 1500€ διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν check -up. Eίναι ουσιαστικά ότι πιο κοντινό στο ΠΑΛΙΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ το οποίο έχει καταργηθεί πλέον
!

Γιατί έχετε σαν πρώτη επιλογή την Εθνική Ασφαλιστική;
Αυτή τη στιγμή τα νοσοκομειακά προγράμματα της Εθνικής δίνουν τον καλύτερο συνδυασμό κόστους και καλύψεων με βασικό χαρακτηριστικό την ισοβιότητα. Επιπλέον είναι η παλαιότερη εταιρεία στην Ελλάδα, με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (σχεδόν 25%), ο κλάδος υγείας λειτουργεί άψογα για τον πελάτη και τον επαγγελματία και τέλος είναι η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι στην Ελλάδα και τα επόμενα 20-30-50 χρόνια σε σχέση με τις ξένες πολυεθνικές που μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγουν από την Ελλάδα

Ποια είναι η έδρα σας κύριε Αλεξανδρή;
Η βασική μου παρουσία βρίσκεται σε 2 γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα.
 Από κει και πέρα συνάδελφοι που εξυπηρετούν υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα όπως και γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ για την άμεση εξυπηρέτηση και πρόσβασ.η σε κάθε υπηρεσία!


Είστε ανεξάρτητος πράκτορας-broker;
Συνειδητά έχω επιλέξει να ανήκω στο επίσημο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ειδικά για τον κλάδο ζωής-υγείας όπου είναι και η εξειδίκευσή μου, τα προγράμματα της Εθνικής και ο τρόπος λειτουργίας της καλύπτει απόλυτα το 90% των ασφαλισμένων που με εμπιστεύονται. Σε περιπτώσεις όμως όπου γνωρίζω ότι το καταλληλότερο πρόγραμμα για κάποιον το έχει μια άλλη ασφαλιστική τότε συστήνω τον κατάλληλο συνάδελφο για να εξυπηρετήσει, πάντα με την μόνιμη καθοδήγησή μου πριν και μετά την ασφάλιση.

Πως μπορώ να εξυπηρετηθώ εάν χρειαστώ κάτι;
Σε κάθε ασφαλισμένο πελάτη μου έχει γίνει εξ αρχής αναλυτική ενημέρωση για τον τόπο και τρόπο εξυπηρέτησης κάθε ανάγκης του. Πάντα προτείνεται κάποιο κοντινό συνεργαζόμενο γραφείο και συγκεκριμένα τηλέφωνα επικοινωνίας με την ασφαλιστική εταιρεία. Το βασικότερο όμως είναι ότι το προσωπικό μου κινητό είναι πάντα ανοικτό και κάθε απορία ή ανάγκη εξυπηρετείται άμεσα στο μέτρο του δυνατού από εμένα. Επιπλέον, μη επείγοντα email απαντώνται εντός 2 ημερών από εμένα προσωπικά, ή κάποιο κατά τόπους συνάδελφό μου, μετά από καθοδήγησή μου.

Πρέπει ο ασφαλιστής μου να είναι κοντά μου;
Εξαρτάται από το πως εννοεί κάποιος το ''κοντά''. Καμιά χρησιμότητα δεν έχει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστός, κουμπάρος, ή γείτονας. Αυτό το μοντέλο συνεργασιών διαλύεται λόγω και των σύγχρονων τεχνολογιών. Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να είναι κοντά στον πελάτη του και να προσφέρει απείρως καλύτερη εξυπηρέτηση με ένα απλό τηλεφώνημα ή email. Αρκεί όπως είπαμε να είναι γνώστης και επαγγελματίας και να ξέρει να καθοδηγεί σωστά και άμεσα.

Εάν στείλω αίτημα επικοινωνίας θα με ζαλίσετε με τηλέφωνα και email μέχρι να ασφαλιστώ;
Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να απαντηθούν οι απορίες των ενδιαφερομένων χωρίς το τυχόν άγχος και την πίεση μιας προσωπικής συνάντησης με έναν επαγγελματία. Από αυτό το σημείο και μετά, οι φόρμες επικοινωνίας χρησιμεύουν σε άτομα τα οποία συμφωνούν με το σκεπτικό μου και έχουν βάσιμο ενδιαφέρον να προχωρήσουν σε ασφάλιση.
Σκοπός μου δεν είναι να δεσμεύσω ούτε να πιέσω κάποιον να ασφαλιστεί επειδή συμπλήρωσε μια φόρμα και ανταλλάξαμε ένα email.
Τα βήματα της επικοινωνίας μας άλλωστε είναι ξεκάθαρα και δεδομένα.
O σκοπός μου είναι να ασχολούμαι με κάθε ενδιαφερόμενο σοβαρά και ατομικά ώστε να στείλω την καλύτερη προσφορά που πιστεύω όχι όμως ''απλά για να υπάρχει''. Καλό είναι μια επαγγελματική συζήτηση να κλείνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μετά από ένα εύλογο διάστημα ώστε να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος ο δικός σας και ο δικός μου. Εκτιμώ και ευχαριστώ πάντα όσους ενδιαφερόμενους με ενημερώνουν ακόμα και για τις αρνητικές τους απαντήσεις καθώς με απαλλάσσουν από το βάρος των εκκρεμοτήτων.
Κανένα τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση δεν διανέμεται, ούτε κοινοποιείται, ούτε χρησιμοποιείται για κανένα άλλο λόγο πέραν της ολοκλήρωσης μιας συγκεκριμένης πρότασης ασφάλισης.

Υπάρχει κάποια χρέωση ή δέσμευση για τις υπηρεσίες σας;
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος αμείβεται αποκλειστικά βάσει του πελατολογίου του με τη λεγόμενη ''προμήθεια''. Ένα ποσοστό περίπου 8% μετά φόρων και εισφορών από τα συνολικά ασφάλιστρα που καταβάλει ο ασφαλισμένος. Εάν  μια συζήτηση με κάποιον ενδιαφερόμενο δεν καταλήξει σε συμφωνία τότε ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει μόνο κόστος. Ακόμα και η σελίδα αυτή δεν περιέχει διαφημίσεις και άλλους τρόπους απόκτησης εσόδων. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος αμείβεται βάσει της εμπιστοσύνης των πελατών του και μόνο και δεν υπάρχει λοιπόν καμιά οικονομική δέσμευση ή υποχρέωση σε κάποιον επισκέπτη της σελίδας ή άτομο το οποίο συμπληρώνει φόρμα επικοινωνίας.

Διατηρώ μια δυσπιστία σχετικά με τις ασφάλειες υγείας! Έχω δίκιο;
Γενικά όλοι μας έχουμε ακούσει κάποια κακή γνώμη από κάποιον άλλο σχετικά με τις ασφάλειες γενικά αλλά και τα νοσοκομειακά συμβόλαια ειδικότερα. Δυστυχώς όμως η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες από αυτές τις συζητήσεις γίνονται σε επίπεδο καφενείου. Τη μεγαλύτερη ευθύνη σε τέτοια περιστατικά τη φέρει συνήθως ένας ερασιτέχνης ασφαλιστικός σύμβουλος που δεν ενημέρωσε σωστά τον πελάτη του για δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Έπειτα έρχονται οι ασφαλισμένοι που ναι μεν ενημερώθηκαν σωστά αλλά τα άκουσαν όπως αυτοί ήθελαν και ζήτησαν αποζημιώσεις γνωρίζοντας ότι δεν τις δικαιούνται. Φυσικά αυτό δεν θα το παραδεχτούν δημοσίως αλλά στον κύκλο του θα βροντοφωνάζουν ''εγώ που πληρώνω ένα κουβά λεφτά και οι απατεώνες δεν με αποζημίωσαν!!''. Και φυσικά υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που δεν έχουν τη διάθεση ή τη δυνατότητα να αποζημιώσουν επαρκώς. Αυτές όμως δεσμεύονται από τους όρους του συμβολαίου και όποια διάθεση αυθαιρεσίας τουλάχιστον περιορίζεται κατά πολύ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα λοιπόν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία και δεν φταίει ο θεσμός που είναι ''απάτη''. Γνώμη μου είναι να μην επηρεάζεστε μόνο από τέτοιες συζητήσεις καθώς αυτός που σας λέει ''αααα τι τις θέλεις τις ασφάλειες, εκεί είναι απατεώνες!'' σε καμιά περίπτωση δεν θα βγάλει από την τσέπη του 30-50-100 χιλ ευρώ αν χρειαστεί να νοσηλευτείτε εσείς ή το παιδί σας. Καθημερινά όμως οι ασφαλιστικές το κάνουν άσχετα με το αν δεν ακούγεται...

Ποιος θα είναι ο ασφαλιστής μου;
Οποιαδήποτε διαδικασία ενημέρωσης, ασφάλισης, υποστήριξης, αποζημίωσης διαχειρίζεται αποκλειστικά από εμένα. Κάθε ασφαλισμένος θα έχει ένα άτομο συγκεκριμένο στο οποίο θα απευθυνθεί για κάθε πρόβλημά του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας μου σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα όμως με κάθε ασφαλισμένο υπάρχει προσωπική περιοδική τηλεφωνική επαφή αλλά και συγκεκριμένα γραφεία και σημεία εξυπηρέτησης για κάθε ανάγκη.

Γίνονται ασφάλειες υγείας μέσω internet;
Μονολεκτικά η απάντηση είναι Όχι!
Άν κάποιος συνάδελφος σας πει το Αντίθετο θεωρείται τουλάχιστον Επικίνδυνος!
Ένα ασφαλιστήριο υγείας δεν είναι σε καμιά περίπτωση τόσο απλό και τυποποιημένο όπως τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου. Επιπλέον υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να αναλυθούν όπως π.χ. τυχόν προβλήματα υγείας. Όλα αυτά απαιτούν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία και όχι απλά μια online σύγκριση τιμών όπως γίνεται στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Μέσω ίντερνετ όμως μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για πολλές λεπτομέρειες και να αναζητήσει τον ασφαλιστικό σύμβουλο με τον οποίο θέλει να επικοινωνήσει επιπλέον και να συνεργάζεται.

Γιατί να συνεργαστώ μαζί σας κ. Αλεξανδρή και όχι ίσως με τον γνωστό μου ασφαλιστή;
Σίγουρα όλοι μας έχουμε επαφή προσωπική ή επαγγελματική με ένα ασφαλιστικό σύμβουλο. Τις περισσότερες φορές είναι εκείνος που μας ασφαλίζει το αυτοκίνητο ή κάποιος γνωστός-φίλος-συγγενής που ''ασχολείται'' και με ασφάλειες. Το βασικό στα νοσοκομειακά προγράμματα όμως δεν είναι να σας δώσει κάποιος μια εκτυπωμένη προσφορά με ενδεικτικές καλύψεις και στο τέλος μια ετήσια τιμή. Το βασικό είναι να έχετε κάποιον δίπλα σας ο οποίος
 • θα γνωρίζει σε βάθος τους όρους των προγραμμάτων
 • θα έχει εμπειρία και διάθεση να σας εξυπηρετεί ανά πάσα στιγμή
 • να πιστεύει στην υπηρεσία όντας και ο ίδιος ασφαλισμένος
 • να ασχολείται αποκλειστικά με το επάγγελμα
 • να μπορεί να απαντήσει γρήγορα σε όλες τις εξειδικευμένες ερωτήσεις των πελατών του στο μέτρο του εφικτού πάντα
Είναι δεδομένο ότι πολλοί επισκέπτες της σελίδας θα αναζητήσουν εδώ και αλλού πληροφορίες και θα πάνε στον γνωστό τους ασφαλιστή να του πουν ''κάνε μου μια τέτοια ασφάλεια''. Εάν ο εν λόγω ασφαλιστής πληροί τα παραπάνω κριτήρια τότε πολύ καλά θα κάνουν.
Μήπως όμως δεν τα πληροί και γι αυτό ήταν  ''αναγκασμένοι'' οι ίδιοι να ψάχνουν πληροφορίες στο διαδίκτυο αντί να αποτανθούν με κλειστά μάτια σε εκείνον;

Ως προσωπικός μου ασφαλιστής ποιές είναι οι υπηρεσίες που θα μου προσφέρετε
Οποιαδήποτε διαδικασία ενημέρωσης, ασφάλισης, υποστήριξης, αποζημίωσης διαχειρίζεται αποκλειστικά από εμένα. Κάθε ασφαλισμένος θα έχει ένα άτομο συγκεκριμένο στο οποίο θα απευθυνθεί για κάθε πρόβλημά του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας μου σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα όμως με κάθε ασφαλισμένο υπάρχει προσωπική περιοδική τηλεφωνική επαφή αλλά και συγκεκριμένα γραφεία και σημεία εξυπηρέτησης για κάθε ανάγκη.

Μπορεί να γίνει κάποια προσωπική συνάντηση για να συζητήσουμε από κοντά;
Για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μπορούμε να έχουμε μια προσωπική συνάντηση ανα πάσα στιγμή στα γραφεία μου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα!
Πολλές φορές δεν είναι εφικτό λόγω απόστασης και χρόνου να γίνει μια απλή ενημερωτική συνάντηση. Δεν είναι απλό να γίνονται απλά ενημερωτικά ραντεβού σε όλη την Ελλάδα. Συνάντηση μπορεί να γίνει εφόσον έχει προηγηθεί συγκεκριμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία, υπάρχει συμφωνία στα βασικά σημεία και μένουν να αποσαφηνιστούν λεπτομέρειες. Πάντα μια τέτοια συνάντηση κανονίζεται τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν. Πάντα υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα συνομιλίας μέσω Skype,
 με id το dim.al81

Γλιτώνω χρήματα εάν επιλέξω ασφάλιση υγείας μέσω αυτής της διαδικτυακής αναζήτησης;
Η ασφάλιση δεν στηρίζεται σε παροδικές εκπτώσεις ούτε δωροεπιταγές. Το τιμολόγιο της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ενιαίο για όλους και οποιαδήποτε έκπτωση και προσφορά υπάρχει γίνεται από την τσέπη του ασφαλιστικού συμβούλου για δικούς του λόγους. Η καθοδήγηση όμως από επαγγελματίες δεν στοχεύει στο να εξοικονομήσει ο πελάτης προσωρινά 50-60€ αλλά χιλιάδες ευρώ, ακόμα και ολόκληρες περιουσίες σε περίπτωση ανάγκης.

Γιατί να επιλέξω ισόβια προγράμματα υγείας;
Πολύ απλά γιατί έχετε εσείς την επιλογή να κατοχυρώσετε τις παροχές που θέλετε για όσο ζείτε και όχι να εξαρτάστε από τις κατά καιρούς αποφάσεις της οποιαδήποτε ασφαλιστικής εταιρείας

Πότε ξεκινά η ασφάλισή μου;
Η ασφάλιση ξεκινάει μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης ασφαλίστρων του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή καλύπτεται οποιοδήποτε ατύχημα, ένα μήνα μετά οποιαδήποτε ασθένεια και 6 μήνες μετά νοσηλεία για ασθένεια σε χώρα εκτός Ε.Ε. Τυχόν διαγνωστικές εξετάσεις εκτός νοσοκομείου μπορούν να γίνουν μετά από 3 μήνες από την έναρξη του συμβολαίου.

Μπορώ να ασφαλιστώ;
Σε γενικές γραμμές κάθε προϋπάρχον πρόβλημα υγείας οδηγεί σε διαφοροποίηση των όρων του συμβολαίου. Κάποια εξαίρεση του προβλήματος, ένα επασφάλιστρο ή πλήρης απόρριψη μιας αίτησης ασφάλισης είναι πιθανά ενδεχόμενα Προσωπικά δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να πω σε κάποιον να μην κάνει καν αίτηση ασφάλισης γιατί έχει ένα Χ Ψ πρόβλημα. Είναι καλύτερο να γίνει ένα πλήρες αίτημα συνοδευόμενο από εξετάσεις και ιατρικό ιστορικό και να πάρει ο αρμόδιος γιατρός της ασφαλιστικής εταιρείας την απόφαση βάσει των ιατρικών δεδομένων. Υπάρχουν πάντως και κάποια ασφαλιστήρια που, υπό προϋποθέσεις, καλύπτουν και υπάρχοντα προβλήματα υγείας.

Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να ασφαλιστώ;
Νοσοκομειακό πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από 40 ημερών έως και 60 ετών. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να ασφαλιστούν και άτομα έως 65 ετών με ειδικά προγράμματα (φυσικά με το ανάλογο ασφάλιστρο).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!
ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!

-4:42