Click here to edit title

      Δημήτρης Αλεξανδρής
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Όταν είναι κανείς νέος, είναι πολύ νωρίς. Όταν είναι γέρος, είναι πολύ αργά.

(Διογένης, 410-323 π.Χ.,  φιλόσοφος)Στη φράση αυτή του Διογένη βρίσκεται όλη η αλήθεια για  την εξασφάλιση των γηρατειών μας.


Αλήθεια πόσες φορές έχουμε αναβάλει πράματα θεωρώντας ότι έχουμε χρόνο για να τα πράξουμε;
Η μόνη Σύνταξη που δεν μπορεί να "κουρευτεί" είναι αυτή που εξασφάλισες εσύ! 


''Η αξιοπρέπεια, η διατήρηση του βιοτικού επιπέδου δεν είναι πράματα που θα έπρεπε κάποιος οποίος εργάστηκε σκληρά για πολλά χρόνια να συζητάει αν θα καταφέρει να διατηρήσει βγαίνοντας από τον εργασιακό βίο.
Για να τα διατηρήσει όμως θα πρέπει να φροντίσει από χθές κιόλας.''''ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ
 
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Η' ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΑΣ..''


FULL PENSION | ΣΥΝΤΑΞΗ


Η Εθνική Ασφαλιστική έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά στους πελάτες της προϊόντων που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες τους, δημιούργησε και σας προσφέρει το Νέο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
Όταν σταματήσετε να δουλεύετε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή κάνοντας πολλά πράγματα που δεν προλαβαίνατε πριν.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι’ αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο. Η Εθνική Ασφαλιστική, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο, σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.


''Όταν σταματήσετε να δουλεύετε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή κάνοντας πολλά πράγματα που δεν προλαβαίνατε πριν.''


Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι’ αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.


Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο. Η Εθνική Ασφαλιστική, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο, σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.Με τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής

εξασφαλίζετε μια καλύτερη ζωή, γιατί μπορείτε:

 • Να διατηρήσετε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε.
 • Να προγραμματίσετε το μέλλον σας σήμερα.
 • Να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 • Να αυξήσετε τις απολαβές σας συμμετέχοντας σε επιπλέον αποδόσεις.
 • Να έχετε σύνταξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Να επιλέξετε εσείς πώς θα καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας, το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικίας έναρξης καταβολής της σύνταξης (άνω των 50).
 • Να επιλέξετε ένα από τα πρωτοποριακά προγράμματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στα νέα δεδομένα της εποχής.

Γνωρίστε τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Full Capital Plan - Εφάπαξ ασφαλίστρου
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Η Εθνική ασφαλιστική πέραν της δυνατότητας δημιουργίας κεφαλαίου, μέσω περιοδικών καταβολών, παρέχει και τη δυνατότητα της εφάπαξ καταβολής.

Έτσι, το Full Capital Plan κινείται στην ίδια λογική με το Full Life Plan, αντικαθιστώντας τις τακτικές καταβολές με μια εφάπαξ καταβολή αρχικού κεφαλαίου.


Συνδέεται και αυτό επίσης με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle - Κύκλου Ζωής” ώστε να έχουν οι ασφαλισμένοι τη δυνατότητα να αποκομίσουν αποδόσεις μεσο-μακροπρόθεσμης επένδυσης, με σταδιακή μείωση του επενδυτικού κινδύνου όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της συσσώρευσης επαρκούς κεφαλαίου κατά τη λήξη του.

Δυνατά Σημεία του Προγράμματος Full Capital Plan


 • Ευελιξία στην έναρξη (επιλογή εφάπαξ κεφαλαίου επένδυσης με ελάχιστο το ποσό των € 5.000), στη διάρκεια (δυνατότητα μερικής ή ολικής εξαγοράς) και στη λήξη του προγράμματος (εφάπαξ ή τμηματικές καταβολές)
 • Επιβράβευση δεκαετίας στην 10η επέτειο και Επιβράβευση λήξης κατά τη λήξη (εφόσον το πρόγραμμα έχει διάρκεια από 15 έως 20 έτη)
 • Διαχείριση της επένδυσης από έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management.
 • Διασπορά επενδυτικού κινδύνου
 • Κάλυψη Ασφάλισης Ζωής
 • Ποσοστό επένδυσης εφάπαξ ασφαλίστρου 100%


*Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυομένων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων, η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.


 

Η Άποψή μας για το Ασφαλιστικό

Είναι πραγματικά λυπηρό ότι η προοπτική του ασφαλιστικού ζητήματος αντιμετωπίζεται στη χώρα μας στη βάση μιας μάλλον ευκαιριακής προσέγγισης. Η οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία συνήθως βασίζεται σε μικροκομματικές παραμέτρους. Καταλήγει δε να εξυπηρετεί μάλλον κομματικές επικοινωνιακές αναγκαιότητες, παρά την επίλυση του προβλήματος.
Μια αντικειμενική αποτίμηση της κατάστασης αποδεικνύει ότι ελάχιστες από τις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις προσέδωσαν προοπτική βιωσιμότητας στο σύστημα. Κατά τα λοιπά, οι περισσότερες υπήρξαν θνησιγενείς, στο μέτρο που κινήθηκαν στη λογική του αιφνιδιασμού, χωρίς να προηγηθεί ο απαιτούμενος προπαρασκευαστικός διάλογος.
Το σημαντικότερο μειονέκτημα τους ήταν ότι δεν εμπεριείχαν ακριβή αποτύπωση των συνολικών και των επιμέρους μεγεθών του προβλήματος. Ποια ποσά δηλαδή απαιτούνται, για ποιες κατηγορίες εργαζομένων και σε τι βάθος χρόνου, αλλά και τις διαθέσιμες πηγές πόρων, ώστε να οδηγηθούμε σε συνθήκες βιώσιμης λειτουργίας των ασφαλιστικών ταμείων.
Και επειδή σαν πολίτες είμαστε μάλλον αδύναμοι να λάβουμε ενεργό μέρος στις πολιτικές αποφάσεις που οφείλει η εκάστοτε κυβέρνηση να πάρει προκειμένου να λύσει το δυσεπίλυτο πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων, σαν καταναλωτές μπορούμε να υπολογίσουμε τη σύνταξη που ακριβώς θέλουμε, δουλεύοντας σήμερα για το 'αύριο'ΠΡΟΣ όλους τους γονείς ήθελα να κάνω μια ερώτηση...


Πιστεύετε ότι αν τα παιδιά σας σήμερα είχαν την ίδια συνείδηση με εμάς τους ενήλικες,
ΤΙ θα μας έλεγαν και ρωτούσαν ίσως για το μέλλον τους αργότερα?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ :

ΜΠΑΜΠΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΔΙΑΒΙΩΣΗ - ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: .....
 Δεν θα σας πω τι θα απαντούσατε αλλά μπορώ να σας σας δώσω την γνώση και το εφόδιο για να του πείτε
όταν μεγαλώσει ότι φρόντισα
για  σένα όσο διάστημα εσύ μεγάλωνες μέσω του προγράμματος:                                   

ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ


Δώστε στο παιδί σας λοιπόν την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζεται με μια πράξη..προνοείτε από τώρα και δείτε το σαν ένα δώρο ζωής στους εαυτούς σας
Η εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών είναι κατά την γνώμη μου ίσως το πιο σημαντικό μέλημα για τους γονείς, από τη στιγμή που θα έρθουν στη ζωή. Από τα πρώτα τους χρόνια, νοιάζεστε για το μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις σπουδές, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την υγεία τους.

Στη σημερινή δύσκολη εποχή που βιώνουμε, οι ανάγκες της σύγχρονης διαβίωσης είναι λογικό να σας οδηγούν στην επιθυμία να τους παρέχετε από τώρα όλα τα εφόδια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Τα Παιδικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι πολύτιμα,
αφού καλύπτουν τις ανάγκες ενός παιδιού σε ορισμένα στάδια της ζωής του και δεν επιτρέπουν να σταθούν εμπόδια στο μέλλον του, γεγονότα απρόβλεπτα που μπορεί να ανατρέψουν την καθημερινότητα (π.χ. ατυχία στη δουλειά, οικονομική κρίση, κάποια ασθένεια, ένα μοιραίο γεγονός ή ένα άτυχο περιστατικό).


Επιλέγοντας ένα από τα Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής
για το Παιδί έχετε:

Την εξασφάλιση ενός ποσού για το παιδί τη στιγμή ακριβώς που θα το έχει ανάγκη.

Τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας του παιδιού και του μέλλοντός του από ότι κι αν συμβεί.
Την εξασφάλιση που σας εγγυάται η ηγετική θέση, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία που αποπνέει το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής και τη σιγουριά του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, μέλος του οποίου είναι η Εθνική Ασφαλιστική.
Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και θα πρέπει άμεσα να κάνουμε έναν προγραμματισμό για να τους εξασφαλίσουμε τα βασικά με το που ενηλικιωθούν και οι ανάγκες τους μεγαλώσουν και τα έξοδα θα τρέχουν!

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ αγαπητοί μου γονείς τι μένει τελικά στην ζωή?

Στιγμές, πράξεις αγάπης και το φιλί των παιδιών μας που θα μας ευχαριστούν!


Η απόφαση που θα πάρεις να δημιουργήσεις ένα Aποταμιευτικό πρόγραμμα μέσα απο την ΕΘΝΙΚΗ για τα παιδιά σου, είναι αναμφισβήτητα Ιστορικής Σημασίας.


ΓΙΑΤΙ?


- Στο τέλος του προγράμματος, κάθε μήνα που τα παιδιά θα εισπράττουν, θα μνημονεύουν το αγαπημένο πρόσωπο που κάποτε προνόησε για κάτι τόσο σημαντικό για τη ζωή τους και σίγουρα αυτό το ποσό θα το έχουν άμεση ανάγκη.
- Πρόκειται για μια πράξη υψίστης προνοητικότητας και επενδυτικής σοφίας, δίνοντας ένα συμβόλαιο το οποίο θα αρχίσουν να διαχειρίζονται από νεαρή ηλικία αποκτούν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν κάτι την ώρα που άλλοι μόλις θα έχουν αρχίσει.


''Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να μιλήσεις με πράξεις για το παιδί που τόσο αγαπάς?''


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «
FULL HOME»

 


Γιατί να ασφαλίσετε το σπίτι σας;


 • Γιατί το σπίτι είναι ένα περιουσιακό στοιχείο με μεγάλη οικονομική και συναισθηματική αξία.
 • Όταν ένα ακίνητο έχει αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο από τράπεζα, τότε η ασφάλισή του είναι υποχρεωτική.
 • Οι κλοπές είναι ένα συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Οι ζημιές από μια διάρρηξη μπορούν να είναι σημαντικές, ενώ το ασφάλιστρο που καλύπτει την αποκατάστασή τους είναι αρκετά χαμηλό.
 • Γιατί πάνω από το 50% της σεισμικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, εκλύεται στην Ελλάδα (είναι η πρώτη χώρα στην ΕΕ και πέμπτη στον κόσμο με τη μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα).
 


FULL HOME

Είναι όμορφο να απολαμβάνουμε όλα όσα έχουμε αποκτήσει.


Τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι αγαθά στα οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Είναι η περιουσία που δημιουργήσαμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Πως μπορούμε όμως να την προστατεύσουμε από απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να την απειλούν καθημερινά;

Η περιουσία σας αξίζει τη σιγουριά της Εθνικής Ασφαλιστικής. Για την κάλυψη της ακίνητης και κινητής περιουσίας σας, η Εθνική Ασφαλιστική είναι πάντα δίπλα σας για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε:
Πλήρη ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων από φυσικές καταστροφές και τυχαία γεγονότα (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.) αλλά και από κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμού, ακόμη και από τρομοκρατικές ενέργειες.
Τη δική σας προστασία, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλειά σας. Πολλές φορές είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως ενοικιαστής, είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους που προέρχονται από την κατοχή των περιουσιακών σας στοιχείων (π.χ. αστική ευθύνη, έξοδα προσωρινής διαμονής μετά από ζημιά, απώλεια ενοικίου, ληστεία μετρητών κ.λ.π.) Πλήθος πρωτοποριακών καλύψεων με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Γνωρίστε το Full Home

Το σπίτι σας είναι o δικός σας πολύτιμος χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξασφαλίζοντάς το, προστατεύετε κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε το σπίτι σας, γιατί γνωρίζει καλά ότι είναι ο χώρος που σας κάνει να νιώθετε θαλπωρή και ασφάλεια.

Τα πακέτα του προγράμματος “Full Home” σχεδιάστηκαν με σκοπό να ανταποκρίνονται με ευελιξία τόσο στις διαφορετικές ανάγκες ασφάλισης, όσο και στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας. Το πρόγραμμα “Full Home” ασφαλίζει (κάθε ένα από τα πακέτα του) την Οικοδομή και το Περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες, γκαράζ, κ.λπ.) που ανήκουν σε κάθε Κατοικία και επιπλέον την αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής (διαμέρισμα) επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών (λεβητοστάσια, ασανσέρ κ.λπ.). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιών (είτε ιδιοκατοικούν, είτε όχι), τους ενοικιαστές, αλλά και τους διαχειριστές των πολυκατοικιών.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ


FULL BUSINESS | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει πλήθος ευέλικτων προγραμμάτων ασφάλισης Αστικής Ευθύνης σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες-επαγγελματίες, που αναγνωρίζουν την ανάγκη της ασφαλιστικής κάλυψης της ευθύνης τους απέναντι σε τρίτους, για περιπτώσεις σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών.


Η ύπαρξη ασφαλιστηρίων συμβολαίων Αστικής Ευθύνης για κάθε επιχείρηση αλλά και για κάθε επαγγελματία, θεωρείται αναγκαία για τις περιπτώσεις που θα θεωρηθεί υπεύθυνος και θα υποχρεωθεί να πληρώσει απαιτήσεις από ζημιές που θα προξενηθούν σε τρίτους.

Σύμφωνα με το νόμο, υφίσταται ευθύνη του επιχειρηματία προς τους πελάτες του ή γενικότερα προς τρίτους, καθώς και προς τους εργαζομένους του, για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές αυτών, από την άσκηση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιδικάζονται μεγάλα ποσά αποζημιώσεων για την επιχείρηση σε περίπτωση καταλογισμού ευθύνης.


Οι βασικές κατηγορίες των προϊόντων Αστικής Ευθύνης που προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική με απλές διαδικασίες και προσιτό κόστος είναι:
Επαγγελματική Ευθύνη

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν κάλυψη για αμέλεια, σφάλμα ή παράλειψη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ενδεικτικά προσφέρονται ειδικά προγράμματα κάλυψης ευθύνης:

Ιατρού
Φαρμακοποιού
Δικηγόρου / Δικηγορικών Εταιριών
Συμβολαιογράφου
Μελετητή / Αρχιτέκτονα / Πολιτικού Μηχανικού
Γενική Αστική Ευθύνη

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν ασφαλιστική κάλυψη για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσουν σε τρίτους και οι οποίες θα οφείλονται σε ατύχημα το οποίο θα συμβεί κατά τη λειτουργία των ασφαλισμένων χώρων ή από τη δραστηριότητά τους. Ενδεικτικά:

Αστική Ευθύνη Λειτουργίας Χώρων:
Καταστημάτων
Γραφείων
Κέντρων Διασκέδασης
Κινηματογράφων / Θεάτρων
Σχολείων / Εκπαιδευτηρίων / Φροντιστηρίων
Γυμναστηρίων
Αστική Ευθύνη Ξενοδόχου
Ξενοδοχείων
Ενοικιαζομένων Δωματίων
Αστική Ευθύνη Συντηρητών Ανελκυστήρων
Αστική Ευθύνη Έργων
Αστική Ευθύνη Κατασκευαστών Οικοδομών
Ευθύνη Προϊόντος

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν κάλυψη από τις σωματικές βλάβες ή τις υλικές ζημιές που τυχόν θα προκαλέσει σε καταναλωτή η χρήση ή η κατανάλωση ελαττωματικού προϊόντος. Ενδεικτικά η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει κάλυψη

Κατασκευαστή
Εισαγωγέα

για τις περισσότερες κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων.ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ


Ασφάλιση απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκτός πλαστικών χειρουργών.

Κύριοι καλυπτόμενοι κίνδυνοι: Επαγγελματική Ευθύνη από τη νόμιμη άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, για αμέλεια, σφάλμα ή παράλειψη κατά την άσκηση των ιατρικών καθηκόντων του ασφαλισμένου εντός των ορίων της ειδικότητάς του, καθώς και ατυχήματα στο ιδιωτικό ιατρείο του ασφαλισμένου.

 • Η  κάλυψη επεκτείνεται και για την παροχή πρώτων βοηθειών από τον ασφαλισμένο σε καταστάσεις ανάγκης πέρα από την ειδικότητα του.
 • Καλύπτονται και οι ζημιές από πυρκαγιά η έκρηξη εντός των χώρων του ιδιωτικού ιατρείου.

 

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Εταιρίας μας είναι το γεγονός ότι καλύπτουμε αξιώσεις που πηγάζουν από την ασφαλιστική σύμβαση και 4 έτη μετά από το τέλος του έτους στο οποίο γεννήθηκαν, δεδομένου βέβαια ότι το ζημιογόνο γεγονός έγινε εντός του έτους ισχύος του Συμβολαίου.

 

Οι  ειδικότητες  των ιατρών χωρίζονται σε δύο κατηγορίες από πλευράς επικινδυνότητας:


 • Κατηγορία Α΄: Χειρούργοι οποιασδήποτε ειδικεύσεως, ορθοπεδικοί, μαιευτήρες, γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι, ακτινοθεραπευτές και οδοντίατροι.
 • Κατηγορία Β΄: Όλες οι λοιπές ειδικότητες


ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΟΛΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΤΕ!
 
Κύριοι εξαιρετέοι κίνδυνοι:
 • Η παρεχόμενη με το Ασφαλιστήριο κάλυψη ισχύει με την προϋπόθεση ότι ο Ασφαλισμένος ιατρός είναι κάτοχος αναγνωρισμένου από το κράτος πανεπιστημιακού διπλώματος καθώς και της προβλεπόμενης από τον νόμο άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.
 • Εγκληματικές πράξεις, παράνομες ενέργειες, ή χρήση μη εγκεκριμένων μεθόδων ή φαρμάκων από τον ασφαλισμένο ιατρό.
 • Κάθε είδους αισθητικές επεμβάσεις εκτός εάν θεωρούνται απαραίτητες για επανορθωτικούς λόγους (αποκατάσταση τραυμάτων, λειτουργικότητα μελών κ.τ.ο.) λόγω ατυχήματος ή λόγω γενετικής δυσπλασίας.
 • Την με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση και/ή θεραπευτική αντιμετώπισης του Συνδρόμου της Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας (ΑΙDS) ή ηπατίτιδα τύπου Β΄ ή άλλων μολυσματικών ασθενειών, ως σωματικής βλάβης νοούμενης και της συναισθηματικής καταθλίψεως και/ή πνευματικής βλάβης, οι οποίες αποδεδειγμένα ή κατ' ισχυρισμό οφείλονται, επιδεινώνονται ή έχουν οποιαδήποτε σχέση με το προαναφερόμενο σύνδρομο ή τους παθογόνους παράγοντες αυτού.
 • Αμβλώσεις (εκτός εάν, γραπτώς, είναι ιατρικά επιβεβλημένες).
 • Από δόλο του Λήπτη της ασφάλισης ή του Ασφαλισμένου.
 • Άμεσα ή έμμεσα από πόλεμο, εισβολή εξωτερικού εχθρού (είτε έχει κηρυχθεί πόλεμος είτε όχι), εχθροπραξίες, εμφύλιο πόλεμο, στάση, επανάσταση, κίνημα, ανταρσία, απεργία, ανταπεργία, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα συναφή γεγονότα.
 • Από πυρηνική ενέργεια, πυρηνική ακτινοβολία, ραδιενεργό μόλυνση από οποιοδήποτε πυρηνικό καύσιμο ή κατάλοιπο, σχάση ή σύντηξη οποιουδήποτε πυρηνικού υλικού, μεταστοιχείωση ατομικού πυρήνα, τεχνητή επιτάχυνση σωματιδίων, ιονίζουσες ή άλλες ακτινοβολίες και κάθε είδους πεδία όπως ηλεκτρομαγνητικά.
 • Αμιγώς οικονομικές απώλειες οποιουδήποτε είδους ή προέλευσης, πρόστιμα, ποινές κ.τ.ο.
 • Αποθετικές μή επακόλουθες ζημιές οποιουδήποτε είδους και μορφής

Οι ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης είναι συμβάσεις διάρκειας ισχύς ενός έτους. Κάθε χρόνο η ανανέωσή τους γίνεται με επανεξέταση από την ασφαλιστική εταιρία και αποδοχή ή όχι από τους ασφαλισμένους.

Απαλλαγή: €150 κατ’ ελάχιστο σε κάθε υλική ζημία.

Εθνική & Σχολείο

Είναι γεγονός ότι η πλήρης ασφάλιση όλων των πιθανών κινδύνων που απειλούν ένα σχολείο, αποτελεί πρωταρχική ανάγκη των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (σχολείων, φροντιστηρίων, νηπιαγωγείων κ.λ.π.)
  
Το Πρόγραμμα "ΕΘΝΙΚΗ & ΣΧΟΛΕΙΟ" είναι ευέλικτο και διατίθεται σε 2 πακέτα καλύψεων
 (ΑΠΛΟ και ΠΛΗΡΕΣ) δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής του.
 
   ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
 • Σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές Εκπαιδευτηρίων, Νηπιαγωγείων, Οικοτροφείων, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, Ωδείων, και Φροντιστηρίων
  εφόσον
 • διαθέτουν νόμιμη άδεια Λειτουργίας
  και έχουν συνολική ασφαλιζόμενη αξία κτίσματος ή και περιεχομένου μέχρι € 4.400.000

Loved Me Back To Life
Sia (Exclusive Tape)
-3:49